E-mail: info@topartiesten.be | Telefoon: 0475 36 09 37

Diverse groepen

Andere groepen die u bij ons kan boeken:

Cookies & Cream : Deze groep is van alle markten thuis, dit 6-tal bewijst zich wekelijks op de festivalpodia, in clubs, op corporate events en private parties. Ze breien naadloos de hotste tracks aan elkaar, tot het feest op zijn kop staat. Als u denkt dat de climax bereikt is duwen zij u nog verder naar een nieuwe, ongekende hoogte. Van Earth Wind & Fire over AC/DC naar David Guetta. Geen hit die niet op hun playlist staat, de groep brengt u de beste muziek van vroeger en nu, met de nadruk op nu. Waarschuwing: dit is een wervelende, aanstekelijke show van begin tot einde, en kan voor vroegtijdige climax zorgen. Are you ready? They are…

Level Six : Deze partyband groeide uit een aantal andere professionele coverbands, die nu de krachten bundelen in Level Six. De ervaren en professionele muzikanten (drum, bas, keyboard, gitaar) heeft u al vaker aan het werk gezien bij verschillende groepen.

Soulbrothers : Unieke, straffe, live partyband met Drie Masters of Ceremony : Charel Van Domburg (frontman MFThunderbirds), Vincent Goeminne ( frontman Dinky Toys/Plane Vanilla) & Wim Soutaer (bekend van de hits oa. ‘Allemaal’). Het party repertoire van de band bevat alles behalve Soul!  Alle grote dance hits passeren de revue : van Black Eyed Peas over Martin Solveig en Duck Sauce tot David Guetta ! Maar ook aanstekelijke reggae, zwoele latino en hete salsa! Zelfs Vlaamsche klassiekers en pop classics van oa Kings of Leon en Robbie Williams! Een zinderende mix van dansbare hits, 3 geweldige leadvocals en drie straffe muzikanten, veel interactie met het publiek en vooral veel humor. Let them entertain you!

Kings of Pop : Van Prince over Michael Jackson tot Bob Marley, van Adele over Gotye en Lykke Li tot The Black Keys en LMFAO, van The Beatles en de Stones tot Serge Gainsbourg en Stromae. U2, Kings of Leon, MGMT, Cee Lo Green, Green Day, Michel Teló, allemaal moeten ze eraan geloven. Geen heilig huisje is nog veilig.

The Kings of Pop zijn fulltime muziekprofessionals, 6 uitstekende muzikanten met bakken live-, studio,- en televisie-ervaring. Allemaal met hun eigen stijl, sound, smoel en persoonlijkheid. Allen geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.

Royal Funk Force: We houden van muziek en we houden van feesten, dus waarom geen band oprichten die enkel partymuziek speelt?

Bruno Mars ontmoet Prince / Michael Jackson ontmoet Snoop Dogg / Dizzee Rascal ontmoet 50 Cent en wij …. …. wij ontmoeten het publiek. Deze ontmoeting is fenomenaal, elke keer opnieuw! Omdat elk optreden anders is en elke menigte uniek, is het ons grootste doel om ons aan elke situatie aan te passen. Frontman Bram Van Outryve kent tv-kijkend Vlaanderen nog als Tim Klaerhout uit de telenovelle David, als mode-ontwerper Axel in Familie, uit zijn vele rollen in oa Deadline 14/10, Vermist, Aspe, Flikken,… of als zanger van Fosco, waarmee hij 2e eindigde in Zo is er maar één. Leadzanger Steve Kashala kent u ongetwijfeld als veelgevraagd backing vocal bij oa Natalia, The Voice, Hadise, Clouseau, Udo,… Zet deze 2 entertainers samen met 4 topmuzikanten uit de Belgische muziekscène en Royal Funk Force is een feit! May the Force be with you!

Cleymans en Van Geel: De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een formatie professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die maar 1 doel heeft: uw feest/event/festival op zijn kop zetten.
De eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van uw happening een knallende party. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door….

De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt regelmatig voor hilarische toestanden. Geen enkel optreden is dus hetzelfde. Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd!  Met Cleymans & Van Geel gaat het dak er af!

En tal van andere bands in alle prijsklasses!

eenlomocr

kop-kingsofpop2

C&C - picture 2 (1)soulbrothers_site